Mijn naam is Sandy en ik vertel je graag wat ik voor jou kan betekenen.

Meer dan 20 jaar werkte ik met slachtoffers en verdachten van ingrijpende en minder ingrijpende gebeurtenissen. Ik bracht o.a. slechtnieuwsmeldingen aan volwassenen, jongeren en kinderen naar aanleiding van het overlijden van een naaste, begeleidde nabestaanden tijdens het afscheid nemen en ik luisterde vooral vele jaren naar volwassenen, jongeren en kinderen die het gevoel hadden even niet meer te weten hoe ze verder moesten door een verlies dat hen was overkomen of door (ernstige) gebeurtenissen die op hun pad waren gekomen.

Hierbij zag ik veel verdriet, woede, onmacht…Deze ervaringen leerden mij dat het ons op sommige momenten relatief makkelijk lukt om om te gaan met de moeilijkheden die het leven ons biedt en dat we daar op andere momenten volledig in lijken vast te lopen en hulp nuttig of zelfs noodzakelijk blijkt te zijn.

Tijdens een begeleidingstraject sta ik aan jouw zijde en neem de tijd om te luisteren naar jouw verhaal zonder oordeel. Samen zoeken we uit hoe je meer inzicht kan krijgen in jouw proces en eventuele gebeurtenissen uit het verleden. 

Daarnaast bekijken we hoe je stap voor stap op emotioneel, mentaal en fysiek vlak weer meer evenwicht kan vinden en opnieuw meer innerlijke rust kan ervaren. De opleidingen die ik o.a. volgde:

  • Postgraduaat in de integratieve en humanistische psychotherapie (AIHP – i.o.)
  • Trauma informed practice (Ybe Casteleyn)
  • Integratieve rouw- en verliesbegeleiding (Educatieve academie)
  • Brainspotting fase 1, 2 en 3 (Brainspotting Belgium)
  • ACT – acceptance and commitment therapy voor jongeren (ACT-academie)
  • ACT – acceptance and commitment therapy basisopleiding (ACT-academie)
  • Yogadocentenopleiding (Purusha)

Sandy is aangesloten bij de Belgische vereniging voor psychotherapie ABP-BVP.

Website: www.delevensdans.be