Sarah Braeckevelt is psychologe en gedragstherapeute, zij specialiseert zich in Mindfulness & ACT (Acceptance & Commitment therapy) en ontwikkelde een online programma erop gericht je psychologische flexibiliteit te versterken. Dit is je vermogen om -in het licht van de uitdagingen die het leven onvermijdelijk brengt- te blijven handelen naar wat je belangrijk vindt. 

Om dit te kunnen doen is het nodig om onze relatie met lastige gevoelens en gedachten onder de loep te nemen. Hierbij zijn extra tools en ondersteuning -voor velen onder ons- erg welkom. Haar werkwijze is gebed in een combinatie van haar ervaring en achtergrond als psychologe en gedragstherapeute, alsook in haar eigen levenservaring. 

Haar aanpak kan iets voor jou zijn wanneer je merkt dat gevoelens en gedachten je vaak ’te pakken’ krijgen, in de zin dat ze je ervan overtuigen dat je bepaalde zaken ’niet kan’ of ’niet mag’, terwijl je het in feite erg graag zou willen. Misschien heb je al wel psychotherapie geprobeerd in het verleden, of ben je zelfs nu actief in therapie, maar wil je graag meer ondersteuning in het implementeren van de gewenste verandering.

Overzicht opleidingen:

  • Klinische psychologie (Universiteit Gent, 2006-2011)
  • Permanente vorming gedragstherapie (Universiteit Gent, 2013-2016)
  • Acceptance & commitment therapy basisopleiding (ACT academie)
  • Relational frame theory basisopleiding (ACT academie)
  • EMDR deel 1 en 2 (EMDR Belgium)
  • Schematherapie basisopleiding (schematherapie Vlaanderen)

Aangesloten bij volgende beroepsverenigingen: psychologencommissie, ACBS-bene (Association for contextual behavioural science van België/Nederland)

Via onderstaande link vind je verdere informatie over het programma ‘Fully present’ en haar werkwijze terug. 
https://www.fullypresent.be/nl/services-1

Aanmelden kan ook via: https://deflowfabriek.be/project/sarah-braeckevelt/